CONTACTE

Per contactar amb mi podeu enviar-me un e-mail a la següent adreça: necessitats.e.e@gmail.com

6 pensamientos en “CONTACTE

    • Hola! No puedo enviar copias en PDF porque el contenido del calendario son enlaces a juegos, videos y este tipo de links no se pueden visualizar en pdf (eso es lo que se indica en la página http://www.advientos.com). Este calendario está pensado para trabajarlo de forma interactiva en la pizarra digital. Además, para tener copias en PDF me tenía que hacer «amigo» y pagar una cuota de 4,95 euros. Siento no poder ayudarte y me sabe muy mal que hayas hecho un donativo. Ponte en contacto con el propietario de la página que utilicé para crear de forma gratuita el calendario porque yo no he percibido ningún dinero y tampoco he pagado para dar la posibilidad de que la gente pueda descargar un documento PDF, con lo cual esta opción debería no estar operativa.

      Me gusta

  1. Hola Rosa,
    Vaig tenir la sort de treballar amb tu, de compartir molta metodologia i idees per tal de millorar el proces d’aprenentatge d’aquests nens que tan ens necessiten.
    Dir-te que m’ha encantat el teu blog, el qual no coneixia fins a dia d’avui. Una vegada més demostres la teva generositat i la teva valua. Gracies per compartir el teu saber amb tots i totes.

    Me gusta

    • Hola Maite! Jo també vaig tenir la sort d’aprendre de tu. Van ser molts anys treballant juntes, compartint idees, pensaments i formes de fer. A dia d’avui, encara ronden els teus materials per l’escola, ja que cada cosa teva estava feta amb molt de gust i molta dedicació, com tot el que fas. Gràcies a tu per passar pel meu blog i per les teves paraules. Aqust curs, per raons personals, el tinc abandonat, però intentaré reprendre’l tant aviat com em sigui possible. Gràcies de nou i un petó ben fort.

      Me gusta

Deja un comentario